Moaşta pe Gheaţă a bunicii mele!

Proverb:

“Ai grijă cât bine faci în viaţă, că s-ar putea să ţi se întoarcă înzecit… dar după moarte”

Acum câteva zile m-am hotărât: Îmi dezgrop bunica!

Nuu, nu pe toată… îmi trebuie doar o mână de a ei. Cea dreaptă.

Ca să-mi fac o Moaştă.

O Moaştă pe Gheaţă!

Era o Sfântă? Pentru mine, da.

M-a crescut, îmi făcea supică atunci când eram bolnăvior, m-a luat cu ea la mare la tratamentele ei de la Eforie Nord încă de când aveam doi ani.

Şi acum o să o răsplătesc înzecit, pentru binele făcut în viaţă, conform tradiţiei creştine. Doar vedem asta la toţi reprezentanţii Domnului pe Pământ.

O să îi stric Odihna Veşnică… nu am nicio îndoială că asta a fost şi dorinţa ei.

Mi-am cumpărat deja o cutie de metal cu geam.

Acum aştept să se usuce vopseaua, i-am dat un suflai cu Aurolac argintiu. Se ştie doar că argintiul ca și culoare, goneşte microbii mai ceva ca antibioticele şi ştiu că nu va fi niciun pericol pentru pupătorii şi amatorii de Lolipop-uri umane, să ia dracului vreo boală de pe cutia asta, după ce îşi vor lipi toţi buzele şi vor saliva pe ea.

Lopată, târnăcop, lanternă pe cap, noaptea ca hoţii de oase prin cimitir. Sap şi zgurm printre morminte după cadavrul Sfintei mele bunici.

Şi să nu uit de fierăstrău!

Ahh, ce zgomot minunat urechii mele, un fierăstrău tăind o mână…

Am reuşit, sunt PreaFericitul posesor al unei mâini umane a Sfintei mele bunici, Elisabeta.

Oase carpiene, metacarpiene, falange descărnate dar cu ceva piele întărită şi unghii lungi, negre.

E Moaşta Pe Gheaţă perfectă!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Eiii, cum e, v-am şocat şi dezgustat îndeajuns?

Asta au păţit bieţii oameni ce au fost declaraţi Sfinţi de către reprezentanţii Domnului si ai Creştinătăţii. Declaraţi Sfinţi de mult prea mult bine ce au facut in decursul vieţii lor!

Dacă făceam eu aşa ceva, eram închis pentru profanare de morminte şi de cadavre şi mai mult ca sigur şi pentru nebunie.

Dar biserica e mai presus de lege! Taie şi decupează după bunul plac osemintele unor oameni, pe care i-au declarat așa din senin, Sfinţi.

Asta e semnul suprem al cinstirii şi aşa ne onorăm noi creştinii, morţii.

Se împart oasele mortului în toate colţurile lumii, tratament ce pe vremuri era aplicat marilor tâlhari şi unor oameni consideraţi periculoşi de către conducerea acelor vremuri.

Recent am citit de mâna dreaptă a Sfântului Spiri(T)don, săracu a avut nume parcă predestinat, ce a fost adusă într-un lacaş al domnului de lângă Bucureşti.

Ce om normal s-ar duce acolo să vadă şi să pupe un os?

I-ar conveni să fie un os din mama sau bunica lui acolo? Să ştie că sufletul ei nu îşi va găsi liniştea în veci?

Ce fel de naţie păgână suntem de continuăm cu acest obicei barbar în anii 2020?

Vai de capul nostru, dacă în asta credem că ne e salvarea… nu ne deosebim cu nimic de oamenii peşterilor, cei cu fruntea teşită si arcade proeminente ce se închinau craniilor și oaselor!!!

Şi nu ducem lipsă de moaşte, slavă domnului. Avem de la Parascheva, Dimitrie, Filofteia, Pantelimon, etc, ceva de ordinul a minim zeci de mii de Moaşte pe Gheaţă în România.

Când un sfânt se perimează şi îşi pierde din puterea de a aduce credincioşi, ei dezgroapă altul şi îl declară sfânt. Şi apoi bineînţeles e tăiat în bucăţi şi împrăştiat în toată lumea. E un barbar proces nesfârşit!

Stiaţi că fiecare biserică e construită având la bază minim o Moaştă pe Gheaţă? O bucată dintr-un OM există în fiecare Pristol, masa din mijlocul altarului.

E un Must Have, altfel nu se poate sfinţi biserica fără acea bucățică umană!!!

Apoi mai sunt şi cele expuse pentru credincioşii pupători şi închinători. Unele biserici mai mari au chiar şi 70 moaşte. Şi biserici sunt în jur de 17000.

Faceţi voi socoteala sā aflați câte bucăți de om sunt numai în România noastră, mare amatoare de oase descărnate expuse acestor pupători de oase putrezite, dezgropate de profanatorii din biserica noastră, așa zisă creștină!

Am aflat pentru voi că principalul furnizor de moaşte e Muntele Athos. Ei despică si decupează, deget cu deget, os cu os, uneori la nivel de fărâmiţă şi unghie fiecare mortăciune ( în fapt un om nevinovat) şi îl dăruiesc bisericilor sau îl vând cu certificate de autenticitate. Se cumpără la schimb cu cruci din aur şi veşminte preoţeşti ţesute cu fir de aur, de mii de euro bucata.

Iar bisericile normal că se bat pe moaşte, pentru că sunt o sursă de venit veşnică, mai ales în țările slab dezvoltate mental, unde mare parte din popor stă cu gândul numai la salvarea adusā de cel din ceruri.

Apoi ar mai fi moaştele locale, din propria țărișoară ale celor care se încăpăţânează să nu putrezească, din cauza alimentaţiei pline de E-uri din timpul vieţii.

Sunt ramuri ale creştinismului care consideră credinţa în moaşte o formă de rătăcire umană indusă cu scopuri malefice de către Diavoli, fiind o formă de Satanism.

Aşa că Bun Venit în Satanism, dragi Enoriaşi Pupători de Moaşte pe Gheaţă!

În ţările civilizate, ceea ce nu e cazul nostru al barbarilor care suntem, eventualele oseminte umane dezgropate şi considerate importante sunt expuse în muzee, departe de buze, mâini, haine, eşarfe, sticle de apă, icoane, tufe de busuioc, portofele şi alte trăznăi ce le face plăcere unora să frece de Moaşta pe Gheaţă a Sfântului.

E mult mai ieftin se pare şi mai la îndemână să stai ore în şir la cozi incredibil de mari la o moaştă pe gheaţă, decât să mergi dracului la un doctor.

Aşa că aveţi grijă cât bine faceţi în viaţă, că altfel o să ajungeţi fărâme, fărâmițe prin cutiuţe.

Şi câte supe la plic pline de E-uri şi alţi glutamaţi ingeraţi în decursul vieţii, devenind neputrezibili!

Mâncaţi legume şi fructe la fiecare masa!

Și neapărat găsiţi-vă un echilibru: La fiecare faptă bună ce o faceți în decursul vieții faceţi şi una rea… ca să contrabalansaţi și să evitați să fiți declarați sfinți, dezgropați și decupați dupā moarte!

4 comentarii

  1. Buna! Deci, cand am deschis browserul sa iti citesc articolul, m-ai oripilat putin asa matinal.
    M-am amuzat la citirea celebrei zicale, pe care personal, cred ca o foloseau toti bunicii (si a mea, dumnezeu sa o odihneasca in pace), era o simpla vorba spusa la manie, in locul folosirii unei injurii sau mai stiu eu ce cuvinte urate. Ai foarte mare dreptate in ceea ce scrii si mi-as dori ca mai multe persoane sa gandeasca ca tine.
    Imi place cum scrii si te citesc mereu cu placere. O zi frumoasa sa ai!

    Apreciat de 1 persoană

  2. […] 10.“ Dezgroparea sfintilor” Ma bucur ca nu sunt singurul ce-si pune intrebarea asta si cauta raspunsuri pe net, despre de ce plmea ne dezgropam mortii aia mumificati, fie ei sfinti sau nu. Suntem chiar asa bonavi la cap de ne place sa vedem cranii si degete expuse vederii in biserici si racle? Daca chiar aveti nevoie sa vizionati oase umane, dezgropati-va stramosii, eventual bunica. Ghid complet in articolul „Moasta pe gheata a bunicii mele” […]

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.