Spionul Pulifrici

Sunt Spionul Pulifrici 001 şi într-un gest de înaltă trădare patriotică, vă anunţ că îmi pun la dispoziţie platforma blogului meu, pentru a putea dvs Domn’ Ministru, să intraţi în Contact Secret cu toţi cei 10 milioane de Spioni Pulifrici răspândiţi în întreaga lume.
Noi toţi cei din afară suntem ferm îngrijoraţi că duduia xenofobă de Pulifrici va muri de foame, întrucât nu ne plătim taxele statului de baştină şi nu contribuim şi noi la salariul ei, ce in curand sperăm că va deveni Ajutor De Şomaj!
PS: Azi noapte am observat ceva activitate suspectă prin parcare. Trei tirişti au coborât din cabină şi au micţionat lângă roata tirului. Sper să vă ajute primul meu raport ca şi Spion Pulifrici 001 sub acoperire.

5 comentarii

  1. :-)) Buna gluma.
    Da, corect platim salariile pentru multi fraieri ce se perinda pe la Minister si „sug” la propriu bugetul de sange si substante nutritive. Dar asta facem noi toti, romanii care trag din jug pentru bunastarea Romaniei de maine ce nu isi va reveni in veci.
    Sa spionezi pentru ce? Si daca esti angajat la un strain ca sofer de tir crezi ca asta te face sa fii mai presus de noi, ceilalti Pulifrici care stergem cu sudoarea fruntii praful parlamentului si a tuturor scursurilor de politiste haimanale ce se perinda pe acolo?!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.