Misterul sticlelor pline cu pişatul tiriştilor!

Ce să o mai dăm cotită şi să ne ascundem pe după cireş… tiriştii se pişă.
Mult! Mult prea mult!
Ne pişăm pe unde apucăm şi pe ce apucăm, mai ceva ca un câine prostatic.
Nu e parcare unde un tirist să fi oprit doar aşa de… florile mărului… să mănânce sau să facă o pauză. La finalul pauzei sau imediat cum oprim ne pişăm.

-După pomi sau pur şi simplu cu curul la celelelalte maşini ne pişăm în iarbă.

– Ascunşi de uşa cabinei ne pişăm la roata de lângă uşă sau mai în spate la roţile trailerului.

– Punem avaria pe autostradă, ne facem că verificăm frigul sau roţile trailerului, mai tragem de-o chingă şi rapid facem şi-un pişulică…

-Ne pişăm pe asfalt în parcare în toiul verii lângă roată, de toată parcarea pute a pişat încins şi apoi aşteptăm toţi ploaia mai ceva ca paparudele ca să ne spele de… pişat.

Berea, cafeaua, apa băută trebuie eliminate. Urgent!

Acolo pe loc, mascaţi de trailere ne pişăm pe unde ne apucă şi apoi călcăm toţi în pişatul celuilalt când îi luăm locul în parcare. Ce să mai, suntem nişte pişecioşi… de cred că adepții spiralaţi ai misa ne invidiază în secret pentru libertatea noastră în ale urinării.

Şi totuşi de unde acele sticle ce stau ca nişte animale moarte la margine de autostrăzi… nici măcar în iarbă?

Cum adică, un bărbat se poate pişa într-o sticlă cu diametrul de 1 cm? Şi vasul de wc de acasă sau pişoarul lat de juma’ de metru nu îl nimereşte?

În mod sigur e ceva magie la mijloc, vă spun eu.

Dar nu e imposibil… În cabină la adăpostul perdelelor, avantajaţi de anatomia lunguiaţă a organului, ne pişăm în sticle… De toate naţiile… de apă, de suc, de bere nu contează, dop să aibă. Şi culmea nimerim la milimetru, altfel toate cabinele ar mirosi a pişat.

Şi apoi le aruncăm… oriunde numai la coş nu…

Sincer nu ştiu cum ajung acolo… Ori le aruncă copilotul din echipaj pe geam în mers… Bine, bine dar ar face de ruşine şi un copil de 3 ani… Oricine ar putea să arunce o sticlă plină măcar 2 metri în tufe să-şi ascundă urmele, nu să fie fix pe asfalt pe banda de urgenţă.

Ori se pişă în ea şi o pune în spatele cabinei, bine fixată crede el şi la prima zdruncinătură cade.

Ori pur şi simplu face ca Hansel şi Gretel şi lasă o urmă… de pişat… ca să nu-şi uite pe viitor ruta…
Şi apropo… dacă aţi avut in gând vreodată că aveţi nevoie de vreo urocultură sau un sumar de urină, să stiți ca nu vine niciun medic să vă colecteze giganticele „eprubete” lăsate de izbelişte pe străzi şi prin parcări, adevărate bombe biologice pline de E-coli, Klesbiella, Proteus si alte bacterii dezvoltate in recipientele lăsate în soare cu zilele.

Măcar de le-aţi goli înainte şi să aruncaţi sticla goală pe geam, (şi asta e urât)… dar să o laşi pe şosea sau la marginea parcării plină cu infamul vostru pişat, asta îmi pare grotesc şi scârbos!

Şi sincer nici nu mai contează ce nație europeană sau nu, e propietarul respectivei dejecţii…

atata timp cát meseria noastră e aceeaşi, ce face unul din branşă il afecteaza şi pe celalalt.
Misterul e departe de a fi dezlegat, dar măcar de acum încolo turismele mici şi cei care nu ştiau până acum, au aflat de unde apar acele peturi pline cu sucuri galbene la sticlă pe marginea şoselelor…
De la noi, tiriştii…
Şi asta ar trebui să vă dea de gândit pe viitor…

p_20181217_090847160241018.jpg

 

5 comentarii

 1. Ca de obicei postarile mele nasc patimi si comentarii, doar ca sunt pe grupurile de tiristi acolo unde au fost sheruite.Voi aduce aici cateva dintre ele:

  UN CAMIONAGIU:
  Nu vreau sa supăr pe nimeni. Sau sa pară că o fac asa din dușmănie sau ceva motiv. Dar inainte, acum 10 ani nu era asa ceva. Soferia a fost un lucru sfânt, sacru pentru noi. De vreo câțiva ani de când s-a făcut sofer de camion tot melteanul, tot ciobanul, tot prostul, si toți cu 3 facultății, profesori de limba română ce te critica pe grup ca nu scrii corect, au apărut și sticlele cu pisat pe banda de urgență și la ieșirea din parcare pe iarbă. Asta este adevarul.

  Apreciat de 1 persoană

 2. GABRIEL MARIN
  Ok! Și morala? Cu aruncatul sticlelor pe banda de urgenta, nici eu nu sunt de acord! Cum urinează colegii in sticlă, rămâne un mister! Eu nu am reușit! Dar faptul că oprim în parcări și facem pipi, nu mi se pare ceva deosebit, sau rușinos! E chestie de sănătate! Dacă parcările nu au toalete, nu e vina noastră! Și apoi, nu numai șoferii de tir, urinează în parcări! In Stauland, de exemplu, nemții se pisa și se caca, pe unde nimeresc! Dacă ești mai pudic, și cauți un loc mai retras pentru un pipi, ai surpriza sa dai și de tampoane! Văzut de mine, de „n” ori! In rest, sunt convins, că toți incercam sa fim cat se poate de civilizați!

  Apreciat de 1 persoană

  • Si raspunsul meu:
   Gabriel Marin dupa cum ai vazut postarea e la plural… deci articolul e un fel de critica si autocritica. Doar ca la final ma dezic de practica asta, de a arunca o sticla plina cu pisat in vazul tuturor. E cel putin bizar acest obicei. Si morala cea mai simpla e: Cine face, sa nu mai faca si Cine nu face, bravo lui 🤗

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.