5 comentarii

 1. Uneori am tendinta de a comenta prin prisma propriilor experiente, iar acum pozele tale imi aduc in prim plan amintirile din Bretania si un pic de la Dover (dar de acolo mai putin). Atat doar ca nu am prins decat niste zile cu vant care ne facea sa mergem aplecati inainte, dar nu atat de puternic incat sa provoace valuri ca cele pe care le-ai surprins mai sus. Adevaru-i ca nu era iarna… Enjoy your new home, your new land, your new country!

  Apreciat de 2 persoane

   • Ma uitam la barca de pe mal (cea din poza ta) si gandul m-a dus la profesia aleasa de tine. Fiind acolo, cine stie, poate schimbi macazul (sau parâma)… Ar putea fi o provocare din partea acelui mediu de la țărmul mării… Sau poate iti iei o barca doar de amuzament ori agrement. Drum bun! Sau, dupa caz, happy sailing!

    Apreciat de 3 persoane

   • Acum sincer se pare ca visezi mai mult ca mine. Nici macar eu nu m-as fi gandit la asa schimbare, desi am ajuns aici urmand un vis inceput acum 2 ani si ceva. Intr-o astfel de zona mi-am dorit tot timpul sa traiesc si am gasit-o se pare 🙂

    Apreciat de 2 persoane

   • Poate visul asta se ia… Acum ma uit la Lumina dintre oceane (cartea am ezitat sa o cumpar cand am vazut-o pe raft, iar apoi nu am mai gasit-o, desi o pot comanda online), iar nu de mult am citit Hanul Jamaica; in septembrie am parcurs Ruta Atlantica in Norvegia, dar si alte rute turistice de-a lungul unor fiorduri. Poate ca cele de mai sus s-au combinat cu fotografiile tale si cu amintirile rascolite de acestea si au dus la visarile de care aminteai!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.