Scrisurile mici

Aşa-i când te mănâncă şi te scumpeşti la tărâţe să te ieftineşti la făină.

Păi nu stăteam eu bine pe cartelă la Three? Şi de abia ce descoperisem că la fiecare încărcare de 35 lire pe cartelă, primeam să văd moca, 2 filme pe Rakuten TV.

Dar deh, când vezi Super Super Oferta Doar Pentru Tine, cu internet nelimitat, minute şi sms-uri cu nemiluita cedezi. Plus că în loc de 35 lire aş fi plătit doar 20 lire. La două abonamente câte ne făcurăm şi eu şi nevasta, dintr-un foc băgam 30 lire pe lună-n buzunar.

E tot Three, ce poate fi mai rău, poate doar mai ieftin, atât a fost în mintea noastră.

Ehh, totul a fost bine şi frumos vreo câteva zile, până când ni s-a făcut poftă de grisuletz, care apropo pe aici nu se găseşte… şi sunarăm la mămicile noastre din Românica.

Şi ce să vezi? Ăia 3 penny pe minut de pe cartelă se făcură 1,25 lire pe minut pe abonament. Pentru orice ţară din UE… Aoleoooo!!!

Şi facturaţi imediat… îţi rămân acolo stampilaţi în aplicaţie la “My Next Bill” o lună, ca să-ţi amintească cât de tâmpit ai fost când nu ai citit şi “ Scrisurile Mici

Degeaba ne plânserăm indienilor din Call Center, degeaba am zis că engleza noastră se reduce fix la nivelul de… „doua degete ridicate… ăăă, two beer, two coffee” atunci când e vorba să citim un contract, că tot degeaba…

“-Data viitoare vă rugăm să citiţi mai cu atenţie şi între timp vă propunem să vă mai luaţi un alt Sim pe cartelă, de pe care puteţi beneficia în continuare de cei 3 penny/minut cu orice ţară din UE”, a sunat răspunsul lor in indienește, sau mai pe românește… ați luat prima țeapa englezească!

Al dracului să fie ăla care şi-o mai face vreun contract pe aici!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.