Aveţi grijă! Indianul şi-a primit vaca!

Aveţi grijă!
Aveţi mare, mare grijă!!!
Eu atât vă spun, că vaca Mariţa a lu’ tuşică-mea Saveta din Băileşti, tocmai a ajuns la Rajesh indianul din Jaipur …
Cum adică, ce vacă, ce mătuşă, ce indian?
Chiar nimic? Niciun clopoţel nu va sună în cap? tm marca inregistrată? Fluture si mugure?
Bineee… Ce v-am zis eu acum 3 luni când a venit iarna? Că să nu care cumva să scrie vreun blogger meteorolog primăvăratic despre muguri şi despre fluturi pe aici pe blog, că iese belea mare, auzi…
Ia uite colea aici in articolul de iarna trecută
Şi tocmai de aceea i-am trimis lui Rajesh operator Call Center la WordPress, o mică… mai maricică atenţie de vreo 400 kg, adică o vacă pe care o băgai în trailerul unui coleg ce face curse în India şi acum Mariţa noastră locuieşte în casa lui din Jaipur, mănâncă din farfurii aurite şi poartă flori galbene la gât…
Şi Rajesh a pus frumuşel un cod plugin în codul Html al blogurilor voastre şi orice fluture sau mugure scris ajunge la mine personal şi nu cred că vă doriţi vreodată să ajungeţi în colimatorul meu de blogger haterist!
Ahahaha, da’ ce v-am copt-o, aşa e?
Ei hai, nu vă bosumflaţi că v-am luat fluturele v-au mai rămas atâtea lucruri drăguţe despre care să scrieţi… sunt atâtea fiinţe minunate în natură ce revin la viaţă primăvara.
Spre exemplu avem păianjenii cu cruce, scolopendra cu zeci de picioare, rădaşca, gândacul mirositor, urechelniţele şi limacşii. Sunt sigur că puteţi scoate ceva drăguţ din astea, nu-i aşa?

Uite dacă vreţi vă pot ajuta eu:
“În acea zi însorită de Martie, fata cu păr bălai se aşeză pe o păturică în mijlocul pajiştii înverzite şi întinzându-se pe spate închise ochii ascultând fericită sunetele naturii.
Un miriapod veninos, negru cu picioare roşii începu a i se sui pe gleznă şi fata se scutură scârbită, scobindu-se în ureche încercând să-şi scoată o urechelniţă năzdrăvană.
Îşi astupă nasul când tocmai deranjă un gândac puturos mirositor ce-i stătea pe piept, strivi apoi cu pumnul o rădaşcă ce-şi croia drum pe pătură şi sculându-se o luă urlând la goană spre pădurice, unde la marginea lizierei alunecă pe 3 limacşi slinoşi şi căzu într-un cuib de păianjeni cu cruce ce îi căzură peste faţă încâlcindu-i-se prin păr”….
Ei vedeţi ce idilică şi frumoasă poate fi uneori primăvara ce-o slăvim noi acum prin texte şi versuri?

agriculture-animal-brown-swiss-36347

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.