Vă întreb? Să ne pişăm pe ea de Lege? Sau să ne pişăm contra vantului?

Legat de articolul de ieri de aici Moldoveanul si politica la volan..
Omul ăla a vrut să facă ceva bun şi S-a pişat pe ea de Lege!
Iar eu v-am semnalat ce a făcut şi M-am pişat contra vântului!
Poate sunt eu prea atent şi văd anumite lucruri, dar sincer nu cred că am văzut doar o mică muscă ce a traversat cabina tiristului în minutul 06:30.
E ditamai „elefantul” acolo măi oamenilor, e un şofer profesionist ce ar trebui să fie exemplu de conducere preventivă pe şosele şi el ne ţine lecţii de politică timp de 10 minute în mers pe autostrăzi şi pe sub poduri cu 90 la ora cu 40 tone după el, lăudându-se cu salariul lui de mii de euro, gesticulând şi înfuriindu-se pe politicieni…
Haide totuşi, chiar nu a văzut nimeni „elefantul” ăla? Numai şi numai eu? Chiar aşa aţi ajuns?
Faptul că se pişă pe PSD în timp ce se pişă pe ea de Lege, mi-a astupat urechile la mesajul transmis şi mi-a deschis şi mai bine ochii.
Pe umerii celor ca el şi ca voi ce plecaţi tacit privirea în faţa unei nereguli se săltă PSD.ul. Creşte ca o ciupercă parazitându-vă creierele, întunecându-vă raţiunea şi mucegăindu-vă simţurile...
Faptul că încurajaţi asemenea lucruri şi daţi în cap celor ce îndrăznesc să fie altfel, vă face pe toţi mai mult sau mai puţin PSD-işti.
Ce ar fi ca de mâine toţi să ne filmăm în mers la volanul tirului? Sau al maşinii personale timp de 10 minute?
Oameni care stau şi se holbează în telefon minute în şir… În timp ce conduc! Ar fi şi ăsta un protest, nu credeţi? Unul în care vă puneţi chezăşie chiar viaţa. A voastră şi a celorlalţi!
Mie NU îmi pasă absolut deloc că autostrada era goală!
NU mă interesează că are atenţie distributivă!
În aceste condiţii NU mă mai interesează mesajul!
Pe mine mă interesează să respecte Legea şi să onoreze nenorocitul ăla de carnet cu nenumărate categorii pe el, ce îi aduce 3000 euro pe lună, nu să îşi dea în stambă pe net filmându-se la volan ca un puşti de 18 ani fără minte!
Şi dacă îi face plăcere să se filmeze, să facă asta fără să se expună pe internet, unde milioane de oameni îl aprobă, dându-ne cu tifla despre ce ilegalitate a comis el în trafic şi apoi să scape basma curată. Despre asta este vorba aici!
Dar asta e ţara voastră, Tara lui „Lăsa mă, că merge şi aşa” şi ăştia care m-aţi acuzat şi înjurat sunteţi locuitorii ei. Dovadă stau mesajele multora dintre voi, unele de-a dreptul năucitoare cum că: „Dacă vorbeşte de rău PSD-ul, asta îl scuză!”… Ei hai, nu zău cititorule, chiar aşa? Ne tocmim în faţa Legii? Acum au început să se dea amenzi în România şi pentru un chiştoc aruncat pe jos şi chiar dacă unora le poate părea o utopie, aşa trebuie să fie.

Voi toţi acuzatorii mei trăiţi într-o lume utopică şi acolo veţi fi până generaţia voastră, implicit şi a mea va dispărea, ştearsă de pe faţa pământului ca şi când nu ar fi existat… Vom fi doar o mică eroare în judecata cui ne-a creat, aşa egoişti, strâmbi în gândire şi plini de noi.
Schimbarea nu începe niciodată de sus în jos, ci de jos în sus, treaptă cu treaptă, om cu om, mărunt şi încetişor eliminând nereguli şi educându-ne permanent, încercând să ajungem din urmă civilizaţia celor din afară…
În momentul în care Dragnea şi PSD-ul nu vor mai fi la putere, credeţi că ne vom deştepta brusc, în aşa fel încât întâi să condamnăm felul în care a transmis mesajul tiristul respectiv şi abia apoi să-i recunoaştem eventuala valoare?
Eu cred că NU
Drept urmare, mereu vor fi unii ca el ce Se vor pişa pe ea de Lege!
Şi mereu vor fi unii ca mine ce Se vor pişa contra vântului!

2 comentarii

 1. Salutare Mihai !!! Din pacate nu prea cunusc multi tiristi, asa cum vi-se spune voua in limbajul uzual, insa tu esti unul dintre preferatii mei. Prin ceea ce ai postat astazi, imi demonstrezi contrariul ideii mele, cum ca romanii in proportie de 110% sunt conducatori auto kamicaze, lipsiti de orice simt al omeniei si … imi e tare greu sa mai scriu ce am in cap. Ar fi un post de injuraturi destul de frumoase. Ceea ce vrei sa spui tu este foarte greu de inteles de catre majoritatea compatriotilor nostri, pentru ca de obicei ei sunt mai presus de lege. De fapt pentru unii nici nu prea exista lege. Referitor la mesajul “Moldoveanului Zburator”, pai o fi incercand el sa faca un lucru bun, sa transmita un mesaj natiunii asteia de “ciocoflenderi” ce nu-si deschid ochii decat sa vada musca din cabina altuia, insa a uitat sa o flituiasca pe a lui. Probabil omul se bazeaza foarte mult pe sintagma “defecta” zic eu, “Scopul scuza mijloacele”. Sintagma folosita de majoritatea celor ce doresc sa-si scuze scopurile imbecile. Eu cred ca ar trebui sa o schimbam in “Mijloacele innobileaza scopul”
  Te felicit inca o data Mihai pentru cele postate, ma bucur ca printre noi exista si soferi cu constiinta, simtul ratiunii si cu o atitudine de urmat. Deci, concluzionand in cele din urma, imi voi contopi jetul cu al tau contra vantului. Drum intins !!!😉

  Apreciat de 2 persoane

  • Wow, suntem deja doi… In curand Misa va deveni o foarte mica spirala, pe langa galaxia noastra 😂, a pișecioșilor.
   Apropo de condus la volan daca esti interesat: Poate ai citit ” Sa renuntam la salutul tiristilor” unde mi-am luat-o pe coaja rau, rau de tot de la soferi. Injuraturi la greu… Buuun, dar apoi a venit randul meu si le-am raspuns cu ” Tiristul Furtunel si Flamanzica” in care am spus lumii intregi cam ce fac tiristii de obicei… Razbunarea e arma prostului, dar prea mult nu ma duce capul nici pe mine, se pare…

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.