Iaca și io prin Scoția… după morcovi

Se zice ca numai cei aleși ajung in tinuturile Highland ale Scoției si cum pe aici traiesc Highlanderii, de ce sa risc inutil? Nu mai bine imi pun eu fularul?

Mai ales ca sunt pe teritoriul Condeiului Blog si nu se stie niciodata cand i se nazare pe mine si o sa-mi vrea capul, ca deh… circula o vorba printre noi bloggerii astia nemuritori: ” There can be only one”… adica cine castiga „The Prize-ul” ajunge sa inrobeasca toti cititorii din mass media, auzi…

Poate tocmai de aceea Condeiul nu s-a aratat la fata… asa ca ma duc la vapor sa trec in Belfast, nu inainte de a-mi da jos fularul si a-mi cumpara o vesta antiglont ceva, ca daca se dau lupte grele pe acolo?

Aaa… și o sa livrez și morcovii aia, fo douăj’ dă tone!

4 comentarii

  1. Apăi… A trebuit să treacă Mihai pe aici, adică hai-hui, ca să-mi văd și eu ceva din meleagurile unde îmi amărăsc zilele, imortalizate în niște poze frumoase. Chiar foarte frumoase! De-aș fi avut mașină și…timp, mi-ar fi plăcut să ne întâlnim. Sunt foarte încântat că te-ai gândit la mine atunci când ți-ai rulat tirul pe aici, dar n-a fost nevoie de fular, nu-i așa? 🙂 . Și frați bloggeri, luați aminte. Ceea ce se spune, cum că n-am avea loc unul de altul, nemaiîncăpând între noi de genialitatea literară, nu e adevărat. Adică partea cu genialitatea este adevărată 🙂 dar avem în față un om care apare în foarte multe selfie-uri, însă nu este chiar deloc „selfish” și promovează când poate și pe alți confrați.
    Stimă, Mihai.

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.