M-am dus în Massalengo, Italia

Cum era vorba aia? E mică, dar e a noastră! Așa și eu… Ce mai contează că e un sătuc mic și foarte mic? Contează doar că e că e lângă mine și mai ales că e gratis. Mdea, chiar așa de gratis nu mă așteptam să fie, dar se pare că Lunea toate pizzeriile sunt inchise. Asta e, a fost alegerea mea… Aveam de ales între Lodi unde am fost deja de 2 ori sau acest sat Massalengo de lângă încărcarea mea… Și mă plimb…Dau de mici palmieri, normal… că doar sunt într-un mic sătuc 😀. Culmea palmierii au flori… n-am mai văzut.Ajung în Piața Mare și goală, cu 2 fântăni artezieneFac pozele mai pe șestache, că pare că sunt singurul nebun hai hui ce vizitează sătucul ăstaItalienii mănâncă sănătos… la automate pe stradă nu există cafea și chipsuri, ci lapte, branză și iaurturi 🤔… Asta înseamnă dietă mediteraneană😏? Mi-am luat și eu dintr-un magazin din Viadana 3 cutii de ricotta, că îmi place gustul ăla de cașÎn rest am incercat să înghit cât mai puțin din pufii de plop ce au invadat străzileȘi am urmărit șopârlele pe asfalt Și gata!Late update: M-am dus totuși a doua zi Marți să-mi iau o pizza, că încă nu era gata brânza pe care o încărcam pentru UkApoi în parc pe bancă vreo 2 ore la soare ca șopârla, dupa o pizza imensă și-o cârcă de cartofi…

11 comentarii

  1. Superbe poze! Ăi fi tu singurul vizitator, dar unde sunt localnicii? Poate ai scris în text, l-am citit, dar cam pe sărite, fiindcă m- au acaparat fotografiile.

    Apreciază

  2. Mie mi-a plăcut acest sătuc așa cum l-ai prezentat în poze. Pare curat, însorit… Lumina aceasta a soarelui meditareneean care îmbracă pereții caselor îmi dă o stare de bine, pace și liniște. Pe aici plouă într-una de câteva zile… O ploaie țârâită ce pare a nu avea sfârșit. Nu știu dacă mai ești încă în Italia dar de poți… bucură-te și pentru noi de această căldură.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.