Mi-au tăiat emigranții acoperișul trailerului frigorific – cu poze

Acum 3 zile…
Aviz colegilor… in „Aire de Service du Champ Roland” langa Reims, Franta!
De fapt nu prea mai conteaza unde, că emigranții sunt insirati pe toata ruta spre Uk, incepând de la Dijon, sau chiar și mai spre Italia.
Deci la trailer pe Nonstop pus pe +20 grade, ce duduie încontinuu, nu ai absolut nicio șansa să auzi ceva suspect.
Dracu știe cum m-am trezit, dormeam cu perdelele trase ca sa mai pot arunca un ochi in oglinzile laterale, când am auzit ceva, ca un scarțâit pe la 2:30… Eram culcat doar de vreo ora că eram in pauza de 24 ore si bagasem 2 filme. Și cateva beri spre norocul meu, cred ca de aia am și deschis ochii, că mă tragea o pișareeee! 😉
Și arunc din pat un ochi in oglinda si vad o siluetă cu un rucsac in spate ce se plimba prin parcare. Eu dormeam in lateralul trailerului, că de abia il primisem seara. Mă ridic din pat și las geamul să mă uit mai bine la ăla și când imi ridic privirea, băieții cei negri erau la datorie, sus pe trailer. Aoleooo, șoarecii la ciocolata mea, ca aveam ciocolată inauntru!
Apăs claxonul, Fix-Pix că nu aveam aer, pierde pe la pistol, făcea doar Click-Clack undeva in botul mașinii si atât. Aprind luminile, pornesc motorul și îi vad pe ăia cum incep să sară ca veverițoii de pe trailerul meu pe o platformă alaturata.
Ies afară in chiloți, pe care spre norocul meu i-am gasit prin pat 😂… si văd o târlă mare de vreo 15 bucăți de nespălați cum fugeau prin tufe care încotro. Phaaai dă plmea, daca or fi intrat inăuntru? Mă lipesc cu capul de trailer, scol un coleg din parcare să mă pazească cand m-oi sui pe trailer, să nu ma traga ăia pe gaură și să-mi fută naibii una la scăfârlie.
Vericule, am scapat cu bine de data asta: doar cojiseră primul strat si un pic din spumă, dar marfa era neatinsă. Si era ciocolata vereeee! Muci o faceau, dacă intrau…
Abandonaseră acolo sus o scară si un ambalaj de la un spiral, ceva, sau fierastrau electric.

Mi-am futut 24-ul si am fugit imediat 300 km până in Marck Calais, unde m-am parcat in parcarea securizata C4t că imi era că o sa revină băieții să-și termine treaba! Am printat și un bon pe tacho si am scris acolo toată tărășenia… La o adică dacă mă oprește poliția in urmatoarele 28 zile, am si pozele pe grupul de WhatApp al firmei cu data si ora…

M-am suit din nou pe trailer și am lipit capacul ăla de plastic la loc, sa fie ceva cât de cât acolo să nu se adune apa, până l-or repara la loc.

Ce vreau să vă mai spun e că ăștia, respectiv bulangii de emigranți s-au deșteptat. Nu mai sparg ușile trailerului, nu se mai ascund pe la roți. Taie acoperisul gros de peste 10 cm, unde e foarte greu să-i vezi si să descoperi gaura, daca ai vreo 100 kg si esti coleg burtos, că e destul de periculos sa te cocoți pe trailer. Eu mă urc de ceva vreme la ultima oprire cand alimentez inainte de Uk si verific dacă am vreo gaură pe acoperis, dar am doar vreo 70 kg, deci imi e ușor să fac asta.
Si nenorocitii ăia, de tot insista să ajunga in UK, nu mai sunt de multa vreme emigranți sirieni. Sunt doar negrii, afgani si alte nații arabe, ce vor doar sa ajungă să traiasca pe ajutoarele englezilor.
Sirienii si ăia bătuți de soarta razboiului, s-au oprit in alte țări precum Italia sau Germania, au renunțat la gândul de a ajunge in Uk…
Vizionati pozele cu atentie, ca să știți pe viitor!
Cam atat.
Vă urez sa aveți Drumuri Bune!… si fără găuri in acoperiș… doar intre cracii doamnelor! 😂😂😂.

Vă puteți abona prin e-mail pentru postările mele viitoare aici

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.