Bacteria si Blogul din Tir

Ştiaţi că o amărâtă de bacterie mică, mică, doar în vreo 3 ore jumate ajunge să se multiplice de 1 milion de ori?

Sau că alimentele rezistă afară din frigider între 5 şi 63 grade doar 2 ore? Dar de diferenţa dintre „Use by” şi „Best Before”? Mooaaa, nu ştiaţi? Atunci ascultaţi aici la ce vă spune şi vă învaţă fratili vostru Blogger Hai Hui, proaspăt absolvent de curs Food Safety Level 2.

Cum de ce l-am făcut mey? Pentru că e moca şi pentru că mi-a recomandat mentora mea de la JobCenter, d-aia!… că nu se ştie niciodată când mă apuc naibii de prăjit cârnaţi şi bacon p-acilea 😏

Dehhh… atunci când ţi se pune pata şi nu-ţi mai place să-nvârţi de covrig şi te dedulceşti la traiul de localnic pe malul mării, când îţi place să huzureşti într-un pat normal, să faci jogging pe poteci şi s-o filezi pe foca mamă cum îşi creşte puiuţul, faci orice să stai acasă!

Ehh, staţi chill că încă nu e cazul de cârnaţi… deocamdată doar pun umărul la dărâmarea imperiului britanic 😀, să poată ieşi cu fruntea plecată şi coada-ntre picioare din UE, respectiv supraveghez tirurile pe banii guvernului într-un Truckstop, după cum destui colegi au aflat deja. Cum se aude că Brexitul o să-i blocheze aici pe termen nelimitat într-un fel de apocalipsă a tirurilor fără acte valabile la graniţa dintre o ţară Ne-UE şi una din UE, dau şi eu cu semnătura-n condica lor de la o vreme.

Tocmai de aceea Mihai Hai Hui Blogul din Tir a devenit… Mihai Hai Hui şi Blogul lui, asta dacă nu aţi observat deja. Ăăăă? Alooo!!! Observă careva asta?

Mie-mi pare că nimeni nu văzu… că cine naiba mă citeşte pă mine în afară de soacră-mea şi încă vreo două vecine d-ale ei?

3 comentarii

  1. Hai că văzui și eu mai adineauri, ca să împlinesc milionul de cititori. Bine… N-or fi ei toți olteni, dar merită puși la socoteală, nu? Că altfel trebuie să te suspectez de modestie și asta îmi pare ca o infectare cu bacteria aia de care pomeniși în articol. Păi mă speriai, auzi? Mă speriai! Și scosei tot ce aveam prin frigider și mă apucai să le verific termenul de expirare. Iar după ce umplui coșul de gunoi, mă apucai să mai spăl încă o dată vasele, că nu se știe pe unde s-ar fi putut piti pârdalnica aia de bacterie despre care ai învățat dumneata la curs. 🙂

    Apreciază

  2. Mihăiță, văzui! Da’ știi ceva!? Eu mai trec pe la tine și nu ți-s vecină! De oriunde ar fi blogul tău, e nostim și-mi place…e…nonconformist ca și tine! Da’ cum ar putea fi altfel dacă tu-l zăpăcești!?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.