Amice esti idiot!

Să descopere că are 39 de cadavre îngheţate în remorcă… şi să aibe tupeul să sune chiar el la poliţie. WOW!
Amice, eşti idiot!
Să extragi hărţi şi trasee halucinante din gps-ul capului tractor venit din Irlanda de Nord via Holyhead până în Essex… şi să suni pe ministrul Bulgariei să-l întrebi de ce camionul are numere bulgăreşti şi care e legătura!
Amice, eşti idiot!
Să-l arestezi, să-l acuzi şi să-l etichetezi criminal… să-l defăimezi şi să-l crucifici în toată presa, cea cu nume de The Oglindă, The Soare şi alţi Gardieni ai Coroanei, cum că ai prins un asasin sângeros fără nicio altă dovadă, doar cei 39 îngheţaţi la minus 25 de grade…
Amice, eşti idiot!
Să faci două percheziţii la proprietățile şoferului din Irlanda, sperând că poate mai găseşti alţi chinezi prin frigidere… LOL!
Amice, eşti tare idiot!
Eşti un idiot, dacă poţi crede că în 35 de minute cât a fost acel şofer în posesia trailerului tocmai ajuns de pe mare din Belgia în Essex, a putut omorî şi îngheţa 39 de oameni.
Amice, eşti un idiot dacă poţi învinui un om că şi-a făcut treaba ridicând un trailer din port şi deschizând uşile să-şi ia CMR-ul dinăuntru a descoperit că acolo erau 39 de cadavre…

Asta nu-l face un criminal!
Spun asta ca şofer de tir ce a avut de două ori emigranţi în trailer şi cunoscând poate alţi minim zece şoferi ce au fost în situaţia mea. Belgia şi Franţa mustesc de emigranţi ce taie sigiliile şi prelatele, deşurubează uşile sau decupează acoperişurile remorcilor, fără nicio frică şi fără niciun minim de instinct de supravieţuire.
Asta spune multe despre cât de puţin cunosc unii detalii despre meseria de tirist şi cum e să-ţi faci meseria de apărător al legii numai din spatele camerelor de luat vederi stand pe scaun într-un birou şi nu pe străzi…
Amice, eşti un mare idiot!
Un idiot dacă nu dai în judecată fiecare poliţist, ziarist, admin de site şi nord irlandez, pentru toată mizeria asta ce ţi s-a întâmplat… Plus ceva scuze publice pentru tot căcatul ăsta neverificat!

PS: Evident… putem avea şi varianta că acel şofer ştia de încărcătura trailerului ce i-a fost trimis cu dedicaţie, caz în care voi recunoaşte că: EU SUNT UN MARE IDIOT!
Dar după toate bâlbele poliţiei de mai sus, e puţin probabil să se întâmple asta

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.