Bursa VIRUștirilor

Guvernantii de aici, din UK, le spun pe sleau:


Marea Britanie e la 4 saptamani in urma Italiei in privinta evolutiei epidemiei de coronavirus ( Italia, populatie asemanatoare cu UK, aproximativ 60 milioane de locuitori, 15000 infectati si 1000 morti.
Virusul va continua sa se raspandeasca in tot UK-ul! (se contureaza deja modelul, a urcat din China pana in SUA)
Daca aveti orice fel de simptome asemanatoare Covidului, febra sau tuse seaca, stati acasa pentru 7 zile, nu sunati la NHS si nu va duceti la doctor, e important sa lasati organismul sa-si produca proprii anticorpi.
Daca veniti la doctor, riscati sa infectati inutil si alte persoane.
De ce?: Pai de Covid-19 scapi in doua feluri:
1- il duci pe picioare ca pe o simpla raceala
2- mori! plamanii ti se umplu de lichid sau apar alte complicatii… E simplu ca buna ziua, nu exista tratament, deci nu ai ce sa cauti la spital, poate doar daca apar complicatii.
De regula infectiile virale, gen viroze respiratorii trec singure. Ei bine, asta se pare ca la unii nu trece…
Uk adopta o tactica diferita fata de Republic of Ireland. In Irlanda scolile, facultatile si cresele s-au inchis. Aici in Uk scolile nu se inchid. De ce?
1:  Copiii nu se imbolnavesc!
2: Copiii sunt o importanta cale de transmitere a virusului, preponderent prin saliva si fluide. (Stim cu totii cat de mucoși si băloși sunt copiii 😏.
Apoi copiii ce vor sta acasa trebuiesc cumva supravegheati. Cu siguranta mare parte din ei sunt deja purtatori de virusi, deoarece vin din zone supraaglomerate. In disperare de cauza, parintii, cei ce inca mai muncesc, vor apela la batranii familiei, ce risca sa contracteze virusul, expunandu-se unui risc inutil de deces.
  Si pana la urma putem aplica regula mastii de oxigen din avion. Intai ti-o pui tie si apoi copilului. De ce sa protejam copiii, acum cand nu sunt semne ca-i afecteaza virusul? Nu mai bine ne protejam pe noi si pe parintii nostri, ca sa ne putem creste copiii in continuare?
Multe, foarte multe familii vor pierde pe cineva din familie ( adica vor deceda, probabil batrani sau cei grav bolnavi)
UK a esuat in privinta incercarii de a limita raspandirea virusului de-a lungul tarii
Acum se incearca o maniera diferita fata de alte tari, vor sa intarzie cat mai mult atingerea varfului epidemiei, pana undeva spre vara cand vine caldura si virusul va slabi in atacul lui .
Acum nu ma pot opri sa nu ma gandesc la acei romani  egoisti, ce s-au dus acasa, ca si torpilele ucigase, riscand infectarea tuturor rudelor, in special parinti si bunici.

 

Un comentariu

  1. Poate ai fost doar ironic și de mine nu s-a prins… Nu vreau să se prindă nimic de mine zilele astea 🙂 În mod cert guvernanții britanici (în frunte cu Boris), nu sunt de luat exemplu. Ei au alte norme de conduită în fața bolii, așa cum bine știi. Se expun la umiditate ori la frig pe același considerent al „călirii” ca și unii dintre țiganii noștri. Cine scapă, va fi întărit pe mai departe și zice-se imun! Da, dar ceilalți?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.