In UK a aparut primul caz de coronavirus la copii – in Bursa VIRUștirilor

Europa… o „tara” imensa fara granite
interioare, e in agonie!
750 milioane de oameni raspanditi intr-o suprafata mai mare de zeci de ori ca cea a Chinei!  Cum poti  stopa raspandirea virusului?
  -O gravida aflata la termen si cu simptome de pneumonie s-a internat intr-un spital din Londra. Dupa nastere, ambii, mama si fat au fost diagnosticati cu Coronavirus.
-Spania declara stare de urgenta cu temerea ca in doar 1 saptamana va ajunge Italia din urma la numarul de cazuri. Intr-o singura zi a inregistrat 500 de cazuri noi, ajungand la un total de 5700.
– In Italia decesele continua cu inca 200. Total 1200.
-Scotia stabileste ca numarul maxim de persoane dintr-o adunare, sa fie 500. De saptamana viitoare, masura, poate intr-o alta forma, se poate aplica tot UK-ului.
   -Trump vrea sa extinda  interzicerea zborurilor spre America… si Uk-ului, dupa ce aici, in UK, cazurile de infectare au crescut cu 250 procente in doar 1 zi, ajungand de la @ 460, la 1140 infectari. Plus inca 10 decese, total 21… Expertii precizeaza ca pot fi in jur de 10 mii de persoane infectate pe teritoriul UK.

Urmariti in continuare Bursa VIRUștirilor, stiri reale preluate de pe posturi de radio BBC, LBC si din declaratiile la cald ale liderilor politici si reprezentanti OMS.
  De precizat ca aici in UK nu exista stiri false, nu se exacerbeaza nimic, nu exista talk-show-uri unde indivizi dubiosi vin si isi dau cu parerea, nu exista teorii ale conspiratiei despre virusi contrafacuti in laborator.
Traiesc intr-o tara cu peste 60 milioane de oameni, tara cu aflux mare de turisti,  transportatori rutieri si navali, asa ca e normal ca efectele sa se simta inzecit fata de Romania.
  Rog toti haterii sa se abtina de la comentarii tendentioase. Ei sunt cei ce sunt in starea de negare, stau cu capul intre urechi si nu le pasa, „sperand ca totul va trece!”
Mey, tin sa va anunt ca doar „Trump e cel ce crede ca pandemia va trece de la sine”
Na ca mi-am dat in stamba! Dupa cum vedeti, hater mai mare ca mine nu e nimeni! 😂😂😂
   Cine m-a citit de-a lungul anilor, știe! 😏

Un comentariu

  1. Nu cred că mai suntem la curent cu ceea ce crede Trump acum… Dovadă că și-a revenit și nici britanicilor nu le mai permite accesul. În ce îi priveșete pe aceștia, personal i-am condamnat că nu iau foc așa cum făcea restul Europei, dar dacă stau și mă gândesc la rece, ce altceva aveau de făcut? „Stați în casă!” Iar apoi se vor disculpa zicând că și-au făcut datoria și au anunțat populația. Ei privesc macro situația, ca și cum ar avea dinainte o tablă de șah. Acele cazuri de pierderi sunt doar „pioni”, nimic mai mult.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.