Am incercat sa-mi fac testul pentru Covid-19: in Bursa VIRUstirilor

Băbăeț’ io va spun de p-acum… luati-va gandul… NU AVETI NICIO SANSA!!! NIMIC… ZERO PE TOATA LINIA!Numarul infectatilor ar trece lejer de zeci si sute de mii pe fiecare tara, daca am avea acces cu totii la acele teste nenorocite. De fapt ce presupune un test? Luat temperatura si masurat nivelul de oxigen din sange cu un pulsoximetru. Deasemenea vi se ridica doua probe din gat pentru un exudat faringian iar apoi vi se va cere sa stati izolati doua zile dupa care primiti rezultatul, conform filmuletului NHS.Pare foarte simplu…. DAR ASTA NUMAI DACA RASPUNDE CINEVA IN PWLA MEA ATUNCI CAND SUNI LA 111, NUMAR NHS!!!Băăă, mori cu zile p-aci va spun sincer!

Aveti mai jos o poza: 1 ora si 23 minute a durat apelul si tot ce am auzit a fost asta: „Thank you for holding. We currently experience a high demand to this service. Please continue to hold the line!”.
Timp in care am stat 15 minute in masina sperand ca totusi, totusi.. apoi cu telefonul pe speaker am condus 20 km, am ajuns acasa, am facut un dus cu el pe sapuniera si-am mancat cu el pe masa. Dupa care Baaang! s-a intrerupt singur anuntandu-ma ca sunt probleme de retea. Phaiiii! Si apoi pa, nu a mai raspuns nimeni la 111, se tot intrerupea…

Inteleg ca sunt ocupati, inteleg ca suna lumea! Dar angajati frate mai multi operatori, ca altfel nu te poti duce de capul tau la acele centre de testare. Numai si numai cu programare la 111 si atat.

Pe toate usile spitalelor, la radio si tv se afiseaza acelasi mesaj: Nu veniti la spitale. Nu va duceti la medicul generalist daca aveti simptome, deoarece veti infecta mai multe persoane. Izolati-va, stati acasa si sunati la 111!

Deci revin la parerea mea. Numarul infectatilor ar fi imens daca am avea toti acces la teste, nu doar cei ce pica pe strada sau ajung prin spitale atunci cand nu mai pot respira, intr-un fel in ultimul stagiu, cronic.

Aha si de ce am sunat la 111? Nu, nu pentru a scrie articolul asta, ci pentru cateva simptome ce s-au dovedit ca nu aveau legatura cu Coronavirusul.

Am rezolvat-o „romaneste” ca sa zic asa, discutand la telefon cu o ruda din NHS de la urgente, ca deh, suntem peste tot, noi romanii 😁.

– Ai febra? Nu.
-Tusesti? Am tusit un pic dimineata, dar de cateva ore bune, nu.
-Dar ce ai? Vertij, stare de voma, durere de plamani.
– Pai nu prea te incadrezi la Corona si oricum testele se fac doar celor foarte afectati de boala, gen temperatura mare si tuse noua continua.

La auzul acestora m-am linistit, m-am uitat un pic in urma si mi-am dat seama ca in 48 ore am dormit in prima pauza 2,5 ore, apoi urmatoarea pauza 4,5 ore si am muncit/condus vreo 27 ore, ca deh trebuie sa aprovizionam supermarketurile sa aiba englezii ce manca… Plus ca am bagat ca Berilă… per total undeva la vreo 80 ore de munca in 6 zile…

Deci surmenaj cat capra pe mine si caderi de calciu. Durerea de spate o s-o pun pe seama faptului ca am avut alt camion vreme de 6 zile si nu cel obisnuit si astuia nu am reusit sa-i mai gasesc pozitia mea preferata la scaun. Si parca mereu era un curent inauntru, probabil de la chedere. Prin toate depozitele unde am livrat am semnat hartii ca nu am febra mare si tuse noua continua, respiratie scurta, intretaiata, acestea fiind semnele unei infectii cu Covid-19.Deasemenea pe langa aceste simptome, ar mai fi faptul ca daca nu puteti rosti o fraza mai lunga fara sa faceti pauze dese pentru respiratie, iarasi e semn de infectare cu Coronavirus.
Hai sa traiti si sa ne auzim cu bine la urmatoarele articole… astia care scapam evident!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.