In UK 20 de mii de morti e o cifra rezonabila, in Bursa VIRUștirilor

* Directorul World Health Organization a spus clar ca metoda cea mai buna in lupta cu virusul e testarea oamenilor: „-Testati, -Testati, -Testati! cat mai multi oameni”, a spus el.
„Oamenii fara simptome, sau cu simptome foarte putine, au totusi virusul si il pot transmite altor persoane.”
Deci sa nu ne imbatam cu apa rece, ca apar doar cate 300 – 500 cazuri pe zi in UK. Daca testezi doar grav bolnavii ce nu pot respira, mi se pare logic sa apara putine infectari.

* In continuare testarea se face doar persoanelor ce sufera deja de pneumonie, de boli respiratorii, raceala… sau in incinte gen case de batrani unde sunt suspiciuni de Coronavirus.
Toti ceilalti cu simptome de febra mare si tuse noua continua, au interzis sa se prezinte la medic, ei trebuie sa se autoizoleze singuri fara sa sune la medic!!! si daca dupa 7 zile nu se simt mai bine sa sune la 111 ( acel numar unde nu raspunde nimeni)
Băăă, voi sunteti normali la cap?
Porniti dracului de la ideea ca cei din zona de risc sunt oricum bolnavi si au deja nevoie de ingrijire si testati si persoane cu mici simptome, ca de acolo se imprastie virusul, de la aia de bantuie pe picioare prin tara. Cine dracu se autoizoleaza singur daca nu are acces la un medic sa-l diagnosticheze cat de cat si nimeni nu-l controleaza dupa aceea daca respecta izolarea?

* Chief Scientific Advisor al Marii Britanii declara ca: „Spera sa limiteze numarul de morti la 20 de mii, un numar rezonabil dupa parerea lui. Recunoaste ca nu sunt suficiente teste si tocmai de aceea nu se fac cate ar trebui.”
Si daca nu se fac, normal ca nu apar cazuri, as mai completa eu.

* Se pare ca aici in UK se construieste un imens laborator pentru 67 milioane de cobai ce trebuie sa-si cladeasca singuri imunitatea si sa se autoizoleze de bunavoie, nestiind daca au Corona sau nu.
Si bineinteles sa ia Paracetamolul prescris de Boris.

2 comentarii

    • Un fel de China, ce vrei sa fie!
      Si apoi zeci de milioane de infectati confirmati in toata lumea, restul pana spre 20-30 la suta din populatia Terrei vor fi avut boala fara sa stie. Avem de tras, probabil pana la anul, tot asa in trend crescator.

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.