Protect Our NHS, in Bursa VIRUstirilor

– In weekend plajele si parcurile din Uk au fost luate cu asalt de oameni. Multi vad autoizolarea, munca de acasa si pierderea serviciului ca o vacanta nesperata. Premierul Boris ameninta ca va inaspri regulile distantarii sociale.

 

– De astazi scolile sunt inchise, dar unii profesori vor veni totusi la cursuri sa predea copiilor acelor Key Workers ce trebuie sa mentina vie economia UK-ului. Profesorii sunt speriati ca vor trebui sa dea ochii cu copiii celor ce inca muncesc, considerand ca sunt purtatori de virusi!

 

-Guvernul trimite scrisori catre 1,5 milioane de oameni cu diverse afectiuni, considerati a fi in grupa de risc, cerandu-le sa se autoizoleze in case pentru 3 luni

 

– Mii de cadre medicale pensionate au fost chemate sa se alature efortului de a stopa raspandirea virusului, cu sloganul “ Country needs you”

 

-De-a lungul soselelor se afiseaza mesaje electronice: “Protect our NHS (serviciile nationale de sanatate). Essential travel only!”

 

– De teama virusului din marile orase, mii de englezi si-au parasit casele si luandu-si rulotele si caravanele au fugit spre Highland Scotia si Snowdonia Wales, nesocotind distantarea sociala. Drumurile din Isle of Anglesey, North Wales, au fost paralizate de exodul englezilor. Localnicii din North Wales au reactionat prompt afisand bannere de-a lungul autostrazii: “Du-te acasa, locul tau nu e aici!”

 

.Altii mai indrazneti au blocat accesul in parcurile de caravane, iar oficialii Wales i-au rugat sa plece inapoi la casele lor cu mesajul: “ Peste cateva zile cand veti dezvolta simptome ale infectarii cu coronavirus, cum este foarte probabil, deoarece sunteti cu miile, aici nu veti gasi asistenta medicala. Nu sunt suficienti medici in aceasta zona din Wales, va aflati intr-un parc national”

 

Iar eu bloggerul Mihai Hai Hui, pentru ca ma simt la randul meu invadat, aici in coltisorul meu de Wales, ce e la doar un pod de hoardele de nesabuiti, le trimit si eu un mesaj: “ Sa nu va puna dracu sa veniti pe Holy Island, insula mea, ca nu stiu ce fac!”

 

Bine… eu stiu ce-o sa fac…

Un articol, asta voi face!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.