Mi-am deschis propria afacere, sa scot si eu un ban gramada de pe urma pandemiei

Azi am fost sa alerg!

Chiar nu stiu de ce, dar io cred ca e din cauza crizei varstei mijlocii. Unii isi iau masini sport, altii isi schimba… ‘nfine trecem peste… si cum spuneam… azi am hotarat sa alerg.

De ce? Nu e interzis de Boris Johnson? Mdea, e interzis sa iesi aiurea p-afara, dar cum ai dreptul la un exercitiu zilnic, eu mi-am ales alergatul, ca asa sunt eu maratonist din fire. Hai ma ca nu glumesc, ma stiti doar ca am alergat toata vara trecuta, chiar si Sfertul meu de maraton de aici… si acum deodata, de cand cu restrictiile de circulatie, mi s-a facut o pofta nebuna de-o fuga p-afara pe dig, printre virusi si oameni infectati. LOL!

Asa-i ca-mi place sa traiesc periculos?

Una peste alta, eu nu sunt ca ceilalti bloggeri influenceri ce va provoaca sa lingeti capace de weceu in provocarea de a lua Coronavirus! Ce? Nu credeti nici asta? Uite colea in linkul asta, cum pustimea auzind ca e imuna la virus, linge capace de wc, sperand sa se infecteze cu virusul, ca acum se pare ca e supercool printre tineri sa ai Coronavirus.

Eu doar va provoc sa alergati, sau sa bicicliti, asa cum ne-a lasat Boris portita de iesire din casa. Cat o vom mai avea si p-asta, eu voi profita de ea!

PS: Imi deschid o mica afacere, sa fac si io un ban de urma Covidului.

Italienii isi inchiriaza catelul sa poti iesi cu el p-afara sa faca căcuță, altii vand vitamina C si alte complexuri de vitamine in lupta impotriva virusului, vitamine ce au etichete pompoase, gen” COVID DEFENSE”. In schimb eu vand doar poze. Poze de pe digul meu… cu barcute, ferryboat-uri, mare, natura, pescarusi… cam tot ce nu aveti voi astia izolati prin case.

Pret: Un Click pe articol! Ce zici? Tocmai ai dat Click? Pai atunci suntem Chit! 😀

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.