Transmitere prin saliva, My ASS!!!

Niste japonezi n-au avut ce face si au filmat ce se intampla cu particulele dintr-un stranut… Băăiii, plutesc ‘tu-le muma-n cur de particule de saliva infectate cu virusi, zboara de zici ca-s pufi de papadie… zeci de minute stau in zona stranutului s-apoi daca le ia vantul, ajung la kilometri distanta… ca deh, asa suntem noi ghinionisti, n-aveam si noi noroc de-un virus de vreo 2 kile sa stea naibii locului: „Ce facusi ma, ai stranutat? -Da… Pai si unde-ti e virusul? -Uite-l colo pă asfalt, cat p-aci sa-mi rupa piciorul!”

# Apoi Americii dintr-un milion de teste facute i-au iesit peste 15 la suta pozitive, UK-ului la fel, tot 15 la suta pozitive din total realizate. Studiu de piata mai bun ca asta, facut pe un esantion de peste 400 milioane de suflete, nu cred sa existe.
Extrapolam frumusel la populatia planetei de 7,7 miliarde si avem un numar de 1 miliard de infectati. Eiii, cum suna asta?
Io zic sa-i dam tare cu inca 3 miliarde de infectari, ca se aude ca atunci cand ajungem la 60 la suta din populatia Terrei infectata, virusul da inapoi si noi capatam imunitate… Hai ca se poate!

#Si asta de ne-o tot servesc astia pe tava cu transmiterea prin saliva! Sa-i spuna lu’ Mutu, ca numai prin saliva se transmite virusul, ca doar nu s-or fi scuipat intre ei cei 1 miliard de infectati posibili la ora actuala.
Mie zau daca nu-mi suna a transmitere aeriana chestia asta.

# Daca n-ati auzit inca, va spun eu ca s-a dus si mitul ca cei tineri sunt imuni, asa cum s-a prapadit Ismail din South of London in doar cateva zile, baiat de 13 ani sanatos tun, internat Vineri si mort Lunea asta…

# Deci suntem in căcat pana-n gat… si apropo, chiar e pe bune, ca olandezii au gasit virusul si-n ape reziduale, gen alea din veceu.
Doamneee… asta e chiar de speriat si ar trebui sa ne dea de gandit, daca s-a ajuns pana acolo incat se zgurma si-n rahatul plutitor sa vezi daca are Coronavirus. Are ma, are, acum v-ati linistit?!
C-asa e virusul asta al dracului, ca-i facut in laborator de mici chinezi, din pasta de liliac parfumat cu gaz sarin si imprastiat prin unde 5G, de catre ecologisti…
Aaaaaa, ca m-a lovit si pe mine paranoia conspiratiilor… aaaa!!!
Stai sa nu-i uit si pe aia bisericosi si ii asigur ca: „E de la dumnezeu maica, l-o trimis sa mai ia din pacatosi”.

Pe final #stamacasa asteptand ultimul sfat ce va fi transmis la radio in faza a 17-a a planului de combatere a pandemiei: „Please put a bag on your head and breathe. There is no viruses!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.