Unii cu munca si altii cu berea… ca asa-i in capitalism

Băi, mă simt tare cătrănit… am asa un Of mare pe suflet, ca deh… sunt român… si e normal sa fiu invidios si ofticos din fire 😏
Ce Of am?

N-am domne’ nicio bucurie cu pandemia asta! ca să subscriu la vorbele ce le spunea cu obidā un mare ințelept, acum vreo cateva luni, cand a aparut pandemia pe meleagurile UK-ului.

Atunci la acea vreme, eu si nevasta furăm facuți cu mare pompă Key Workerși, asa ca noi trebuie sa muncim, să ne expunem zilnic virusului si să traim cu spaima că ne sare Covidu-n gat 🥴

Muncim ca să se miște țara-n continuare si de ce nu… să le curgă berea mai bine pă gât si serialele de pe Netflix, celor ce stau acasā plătiți cu 80 la suta din salariu!
Că uite asa, pe Rishi Sunak l-o apucat brusc dărnicia si de unde se auzea ca mai scade din bani, el extinde plata salariilor nemuncite până-n Octombrie…
Cât de nenaturală e chestia asta? Să stai acasă si să primesti si bani!

Pai să nu pocnești mă de invidie?

D’apăi dacă făceau și ăștia pe aici ceva de genul rotației cadrelor, asa cum se cade in capitalism… Sau aia era in comunism?

Ca sa ne vina si nouă, la Key Workerși rândul la stat acasă, că mâine poimâine dispărem dracului de pe planeta asta si eu tot n-am apucat sa vad Peaky Blinders si Money Heist!
Si nici burtă de bere si de chips-uri n-am facut, de la atata stat in casă!

Sa va mai zic ca acum doua zile am livrat la un depozit Aldi si cand am intrat in hală pedometrul de pe telefon imi arata 400 pași si am iesit cu 5500 pași pe el? Că am ametit de câte ture, du-te – vino făcui ca să scot paleții din tir si să-i aranjez pe toți la dungă, in mijlocul halei? Ca să aibă poporul ce bea si ce mânca!
Știu, știu ca miscarea-i buna pentru sanatate, dar parca nu mi-ar fi stricat sa stau acasă-n curte pe sezlong si sa duc mâna la gură cu bere si semințe de vreo 5000 de ori, in timp ce ma uitam pe telefon la giff-uri cu pisici, nu?

Io va declar cu mâna pe inima, ca-i dau bucuros covrigul Scaniei mele, cui imi plateste 80 la suta din salariu pâna-n Octombrie 😏

Si apropo… inteleptul respectiv era o femeie!

Nevasta-mea!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.