OrsonWellesiana

Eu aştept!

Aştept ziua când poporul chinez, Trump, Boris, medicii şi OMS-ul… ce să mai, întregul sistem planetar va recunoaşte că totul a fost o farsă.

O farsă pornită iniţial pe ideea să vedem dacă ţine…

Şi a ţinut!

Că dacă încă nu ţi-ai dat seama până acum, ei bine ţin să te anunţ că totul e o farsă…

O farsă făcută special pentru mine, eu cetăţean modest cu 8 clase spre 12, cu cont de feisbuc şi activ comentac pe hotnius, gigi şi antena colectivă… şi cu urechea făcută pâlnie spre trâmbiţa mulţilor analişti de canale ce ne spun răspicat că vin extratereştrii reptilieni, că ne baga ăştia cipu’ sub piele, că 5 G-ul e demonic, iar în Noua Ordine Mondială ce va urma Bill Gates se va îmbogăţi atunci când vor scoate vaccinul obligatoriu împotriva inexistentului covid…

Exact asta e! Că aşa sunt eu mai pătimaş şi o iau personal!

Cineva acolo sus, în toate cele câteva sute de ţări din lume ce susţin că există covidul a vrut special să-mi pună mie botniţă pe faţă, să nu mai mi se vadă moaca.

Mi-au anulat biletul de avion ca să nu mai am cum să pun poze din destinaţii exotice, obligându-mă să mă plimb local.

M-au pus să stau în casă luni de zile pe ajutor de şomaj, dându-mi bani fără să muncesc…

Ce sa mai… în general au vrut să mă ţină sub papuc!

Toate astea sunt o farsă OrsonWellesiană bine pusă la punct ca atunci în 1938 când 1 milion de americani slabi de îngeri au confundat un teatru radiofonic cu o invazie extraterestră, dând buzna pe străzi căutându-şi scăparea de oribilii marţieni aterizaţi pe pământ… “Un reporter relatează de la faţa locului descriind un marţian ce iese dintr-un cilindru metalic: Doamne sfinte… ceva apare din umbră, ca un șarpe gri. Încă unul și încă unul. Arată ca niște tentacule… iar acum pot vedea și corpul creaturii. E mare ca un urs și lucește ca o piele udă. Dar fața… fața nu poate fi descrisă. Îmi e greu să o privesc, e oribilă. Are ochi negri ce licăresc ca la șerpi și gura îi e în formă de V. Saliva îi curge de pe buzele subțiri, ce-i freamătă și pulsează…”

Dar cum eu nu sunt prost să cred ce ne spun toţi liderii, media şi medicii, mă voi revolta în continuare… pentru că ziua adevărului va veni în curând!

Atunci când toţi cei de mai sus îmi vor prezenta oficial scuzele de rigoare şi eu voi putea umbla iar liber şi liniştit ca acum un an, pe stradă, prin cârciumi, prin săli de cinema şi mall-uri.

Sau aş putea mai bine să-mi ţin în pana mea gura şi să accept ceea ce se întâmplă ca fiind un fapt normal şi că aşa va decurge viaţa mea pe mai departe!
Să accept sfaturile conducătorilor… că de aia ei sunt sus şi eu sunt jos la cârcă!

Să ascult ce ne sfătuiesc medicii despre prevenţie!

Şi în general să mă supun regulilor…

Dar cine sunt eu să accept aşa ceva? Sunt doar un tip ce stau toată seară pe teveu aşteptându-mi doza de spaimă şi ştiri mincinoase, ce le combat în doi timpi şi cât ai zice “TOTUL E O CONSPIRAŢIE ÎMPOTRIVA MEA”

Şi ca să vă conving că spun adevărul vă mărturisesc şi că:

– “Da bă, nici pe mine nu m-a convins prestaţia trasă de păr a Escăi”…

Semn clar că e şi ea băgată în conspiraţie!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.