Grinchii si replica Covidului chinezesc VUI-202012/01.

Doi Grinchi pe nume Boris si Mark, au furat Craciunul Angliei si al Tarii Galilor instituind peste noapte, cu mult mai devreme si fara nicio prevenire prealabila, o noua carantina totala. De azi noapte, 20 Decembrie ora 00:01, aceste doua tari din UK au intrat in carantina.

In schimb ministresele celorlalte doua tari din Marea Britanie, respectiv Nicola a Scotiei si Arlene a Irlandei de Nord, sunt mult mai generoase si lasa la liber jumatate de Craciun. Exact asa, o juma’ de Craciun!

In Marea Britanie prima zi de Craciun si cea de-a doua, Boxing Day, cand se desfac cadourile in fata bradului, sunt considerate a fi cele mai importante zile din viata britanicilor. Insa cum pe 26 Decembrie ora 00:01 in dimineata zilei de Boxing Day vor intra in vigoare noile carantine, se pare ca acele mult asteptate cadouri, vor ramane nedesfacute.

Nimic nu va mai misca de-a lungul si de-a latul United Kingdom si asta datorita noii tulpine de Covid, cu numele  VUI-202012/01, aparuta recent pe plaiurile londoneze si imprejurimi. Se transmite cu 70 la suta mai rapid, dar inca nu se stie daca si omoara cu 70 la suta mai mult.

In sfarsit China nu mai e primul loc atunci cand vine vorba de replicat marci celebre, de genti, adidasi sau virusi.

Acum e Marea Britanie!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.