Cover Reveal și Bun de tipar

Cover Reveal si Bun de Tipar!
În curand prima mea carte „Chemarea lui Kalangu” va fi lansată la Editura Hoffman și la ziarul Jurnalul Național cu carte, la o data ce o voi comunica ulterior.
Pentru mine, ca scriitor debutant, a fost cu adevărat o surpriză să văd că cele trei nuvele ce alcătuiesc cartea au primit din start sigla roșie, „Jurnalul Cărților Esențiale”, ce înseamnă că e cu adevărat o carte ce nu trebuie să lipsească din biblioteca oricărui cititor.
În drumul meu am fost ajutat de trei bloggeri ce m-au îndemnat să public:
Scriitoarea Marina Costa e cea care m-a remarcat și îndemnat să-mi public nuvelele, totodată si autoarea prefaței si redactorul cărții.
Scriitoarea Issabela Cotelin a scris postfața de pe coperta IV.
Iar Condeiblog, este autorul ilustrației de pe coperta I.
Tuturor le mulțumesc pentru ajutor 😊

7 comentarii

  1. Bucuria mea este de netranscris în cuvinte! Și nu pentru copertă, nu… Știe el, Mihai, că mi-aș fi dorit să-i ilustrez fiecare dintre povestiri, nu numai coperta. Poate la reeditare, cine știe 🙂 Fiindcă mă aștept să se vândă cartea lui ca pâinea caldă, cum se spune. Mă bucur că blogosfera noastră nu este numai o oază de oxigen pentru simțul frumosului, ea pare a fi până la urmă un fel de cenaclu literar, loc de unde răsar autori noi și unde mai mult decât atât, ne întrajutorăm. Aduc și eu prinos de recunoștință Marinei Costa, care știu cât s-a zbătut să iasă la lumină acest proiect și Issabelei pentru frumoasele cuvinte. Nimic din ce a spus acolo nu este exagerat și știu că a scris cu sufletul fiecare cuvințel. Mihai promite mult într-adevăr, iar această carte de debut îl pune dintr-o dată în fața unor așteptări pe care ne dorim să le onoreze în curând cu noi apariții. Până atunci, îl felicităm și îi urăm drum întins… pe macadamul literaturii!

    Apreciat de 3 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.