Hai că m-am dat dracu… am ajuns şi Moderator că m-o făcut Guvidu!

Deci frate m-am trezit cu o frază la mine pe mess ce suna exact aşa: „Lasă-mă pe mine să dau accept la cei ce intră în grup, da?”
“-Aoleo, mamă” mi-am zis: “-Iaca încă un diliu”, că în ultima vreme îmi scriu destui „săriţi” pe privat. Să mor io dacă nu am dat la Block-uri pe pagina mea de mi-au sărit capacele frate… Băăăă, vin în cete de tot felul, de zici că-i adun cu goarna: “Că ce faci?… Cum o mai duci? …La tine plouă? Vrei să vorbim?… Noapte bună”… Şi parcă toate mesajele vin intenţionat numai când dorm de mā scoală naibii din somn… Huh, ia mai lăsaţi-mă mă dracului în pace!… Dacă te-am luat follower pe blog acu’ vrei să te iau şi-n viaţă? Păi vere, voi sunteţi vreo 5600, un minut dacă îmi iau din viaţă să vă dau Bună Seara la toţi şi tot îmi trebuie vreo 4 zile…
Aşa, să revenim la ciorba noastră, la Guvidu cu pricina: Îi răspund şi eu doar un: “Îhî” sperând că o să mă lase în pace…
-“Vezi că eşti Moderator la mine pe grup” bagă iar Guvidu…
Ba dă-te dreacu, ce Moderator, Unde, Ce, Care?… când vine şi notificarea pe FB: Eşti Moderator pe Şoferi de tir pe comunitate (accesul exclusiv soferilor de camion) ….
WTF, io care am fugit de armată vreo 20 ani, m-am trezit că m-o agăţat Guvidu cu arcanu’ în 2 minute, auzi. Că parcă nu-mi erau de ajuns 5600 de oameni, acum m-am mai trezit cu încă 4000 pe cap…
Ţin să-i anunţ pe această cale pe cei 4000 de pe acest grup, că aţi nimerit cum nu se putea mai bine… Cu mine fraţilor… sunteţi ca şi singuri… Ce-aţi făcut până acum… faceţi şi de acum încolo, că mai intru eu din când în când să vă verific (Sanchi)!
Auziţi da până la urmă ce dracu face un Moderator? Că nush zău să moderez, că eu nici pe mine nu mă pot cenzura şi mai scap câte-o pulă din când în când. Upsss!
Sau poate trebuie să fac pe arbitrul şi să mă bag între voi, nu-i aşa? Când se bate careva? Sau poate când se-njură? Băbăeţ’ mă, fiţi mă bărbaţi, până la capăt, mă!
Dacă te-a înjurat careva de mamă, tu zii de nevastă şi invers. Şi dacă ţi-a dat o bucată la ficat , tu dă-i la meclă… Păi ce plm, nu trebuie să-mi justific şi eu funcţia? Să pot să dau suspendări de 3 zile, 6 zile şi mai ştiu eu ce mi-o veni pe chelie 😂
‘nfine de acum încolo se schimbă calimera şi regulile inexistente ale grupului. Solicit respect pentru dl Moderator, adică eu… că de şefu Guvidu nu-mi pasă că e băiat mare, se descurcă el.
1. Deci dacă mă vedeţi că intru în vreo parcare puneţi tacho pe OUT şi vă mutaţi ca să-mi cedaţi locul la iarbă şi pomi… să aibă şi puţulica mea unde să micţioneze, respectiv să să pişe…
2. Dacă mă vedeţi în trafic, reduceţi viteza la 80 km/h, să vă pot depăşi în tihnă cu cei 88,5 km ai mei…
Ahh, şi să nu uit:
3. De acum încolo fiecare să dea Like şi Click pe articolele mele chiar dacă sunt cretinătăţi şi stupizenii, dacă vreţi să vă aveţi bine cu conducerea. Deci 3960 de Like-uri şi vizualizări vreau să văd la fiecare articol, da?
Şi careva mai înalt de pe grup să vină să-mi şteargă gâzele astea de pe parbriz, s-a auzit?… că nu se iau nici de-ale dracului!
Ehh, uite ăsta e exemplul clasic al vorbei ăleia: “ Mihai Hai Hui când s-a văzut Moderator-Împărat…
Primu’ pe Guvidu la… agăţat!”

Apropo parcă la scoică trage Guvidu, nu?

Vă puteți abona prin e-mail pentru postările mele viitoare aici

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.