Sefu’ fă-te că nu vezi, fac și io o mică șpăguță 🙄😀😇🍺

Țin să vă anunț cu tristețe in suflet si o mică durere-n… mhhmm… că toți cei care băliți pe la ușile acestui grup de tiriști trimițând cereri de inscriere si nu primiți accept… că aveti parte de compasiunea mea sinceră 😜
Acest grup e doar pentru Elita Tiriștilor sau măcar să știi să bagi in rampă din minim 42 de mișcări (ca mine 😂), să ai un carnet de conducere, de preferință de la C in sus, (cardurile Ratb nu se iau in considerare).
De asemenea mai trebuie să stiți mai multe cuvinte intr-o limbă străină universală de genul Cmr, Rampa, Pauza, Program Finito și să fiți ageri in limbajul universal al semnelor din mâini… asta ca să vă puteti descurca in larga lumea a birourilor si firmelor de livrare din Europa.
In rest vă doresc mult succes să treceți de Guvidu, ce vă triază cererile de aderare la grup, mai ceva ca pe cartofii din taberele școlare de pe vremuri, de mie imi pare că mai mult dă deoparte decât primește… că dacă era după mine, adunam aici numai femei… zugravi, ghicitoare, polițiști comunitari, florărese, pensionari, oieri, sau poate doar numai femei… sau ce-or mai fi ăia de ne dau cereri de inscriere cu nemiluita.

Apropo șanse sunt… dacă sunteti tiriști, măh ați auzit? TIRIȘTI! Eventual si pe Comunitate!!!
Ce e așa de greu de ințeles? Facem aici o comunitate de tiriști serioși, ce mama mă-sii… nu de cartoane si jetoane, vorba lu’ boss Guvidu!
PS: Dar există o solutie, pentru cei interesați!
Fratili vostru proaspăt numit Moderator vă ajută, că așa sunt eu milos… și descurcăreț!
Azi o să fiu prin Franța… Căutati-mă, ca nu e așa mare Franța asta 😀… si vă las să urcați in tirul meu să vă faceți selfieuri la volan, poze in trailer, poze dând la pompă să umflați roata, poze cu gps-ul pe bord si Cmr-ul in mână… asta ca să inșelați vigilența vulturicească a lui Guvidu, ce vă miroase imediat dacă nu sunteți tiriști. Bineînțeles acest mic favor pe care vi-l ofer, se face pe diverse produse… gen Bere, cafea, Bere și când nu aveți cafea… și mai multă Bere…
Șefu’ Guvidu, fă-te că nu vezi, fac și io o mică șpăguță 🙄😀😇🍺

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.