Fii Pozitiv! Fii Pozitiv! Spoiler Alert… postare Pozitiva!

Fii pozitiv, fii pozitiv! Mai scrie si tu ceva frumos, pozitiv… imi tot repeta unii cititori ce s-au saturat de mine, ca de cucuveaua din fundul cimitirului Belu!
Deci… ta-na-na-na-na-na… Spoiler alert, Postare Pozitiva!
Postare fara cuvinte gen cov… cor… pan… vir…
Dar pentru orice eventualitate, ar fi totusi bine sa va notati aceasta data in calendar 😏.Pe aici s-au inchis potecile. Din cauza pande, evident.
Fii pozitiv mă… nu de aia le-au inchis… ci… ca sa se inmulteasca bursucii! Asa e… sa se inmulteasca bursucii!!! ( nu luati in seama ca dupa ce am scris, am repetat fraza cu degetele inelar si mijlociu de la ambele maini ridicate la nivelul capului indoindu-le aprobator de cateva ori… Dracu a vazut bursuci p-aci!)
Deci cum spuneam s-au inchis cu ceva soricei din aia negri si banda alba/rosie. Acum rupte cu toate. De catre englezi, ca romani nu sunt p-aici. Lumea are nevoie sa mearga pe poteci sa-si plimbe potaile, sa alerge. Asa ca intru si eu…Alearga, respira, Mihaie! Nu te gandi ca poate in jurul tau sunt aerosoli incarcati cu viru… Nu, nu sunt, clar nu sunt… sunt doar aerosoli sarati si marini. Si mai bate si vantul dinspre Irlanda. Oare cati Pozitivi sunt acolo? Ahahaha, vedeti… gandesc Pozitiv 😀E foarte posibil sa fi inghitit o musculița. Ce poarta musculița? Viru sau bacte? Bacte si micro cu siguranta, deci o sa fiu bine. Vezi Mihaie nu e prea greu… asta inseamna sa gandesti Pozitiv, e doar o mica masa gratis… Mai fac ceva poze…Incep iar sa alerg pe coasta, mai opresc, mai trag niste cadre si gâfâi. Treaba e ca vine din sens opus un alt gâfâitor.
Ce ma fac… ca o sa gâfâim unul in fața celuilalt și o sa facem schimb de covi… nu, mai bine nu zic de ce… Imi tin respiratia, care si asa e pe duca. Ma ia cu lesin, simt ca nu mai am aer in plamani e clar, am luat… am luat coro… Huh, nu luai… doar ca am inceput sa alerg la deal si sunt cam lesinat.Vin feriboat-urile… 3 la numar, toate deodata. Doua baga in danele lor si unul se lipeste de pontonul destinat navelor de croaziera, ce mai opresc uneori in portul nostru. Mai bine zis opreau… ca din cauza pande… nu mai!
Fii pozitiv, doar esti in varf de munte, tot Holyheadul iti e la picioare, marea si digul lung de 3 km.Cobor printre culori galbene si arome de vanilie ale plantei tepoase Ulex/Gorse ce infloreste numai iarna. Uriasile ferigi sunt inca uscate si adormite, mai au cateva luni pana revin la viata. Fac poze intre florile galbene, că rapița nu creste pe aiciLa iesirea de pe poteci pe o alta portiță, vad acest afis: ” Fixed Penalty 60 lire” daca intri pe potecile inchise din cauza… din cauzaaaa… buuurrrsuuuciiilooooorrr, ce e asa de greu de inteles???!!!Una peste alta cred ca m-am descurcat binisor, fusei pozitiv atat cât putui… dar acum ma scuzati, ma duc sa fac un dus si sa urlu… Sa urlu toate cuvintele ce m-am abtinut sa le zic aici.Pentru ca asa sunt eu Pozitiv! Pozitiv la ce?
Doamne fereste, sper sa nu fiu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.