Pauza de 45 ore la hotel s-a aprobat! Începe weekend-ul acesta…

Mihai Hai Hui– Bună ziua doamnă Hoştela von Park, preşedinta asociaţiei hotelierilor din întreaga lume, bine v-am găsit şi vă mulţumesc că aţi fost de acord să-mi acordaţi acest interviu.

Hoştela von Park– Bună ziua şi dvs domnule Mihai Hai Hui, blogger şi trucker de profesie. Vă mulţumesc şi eu la rândul meu că vă puneţi platforma blogului dvs la dispoziţia noastră, pentru a transmite mai departe oferta hotelierilor… şi… să începem interviul!

MHH: Pentru început am câteva întrebări din partea colegilor, la care sper că ne puteţi oferi un răspuns cât mai clar… În primul rând cum vă simţiţi ştiind că de weekendul acesta vor veni în hotelurile dvs atâţia şoferi de tir?

HvP: Suntem încântaţi că noi hotelierii vom intra într-o nouă eră a cazărilor şi afacerile noastre vor lua un avânt extraordinar… ştim că sunt în jur de 100000 de şoferi în întreaga Europă. Şoferi pe care ne putem baza că ne vor ocupa şi bloca hotelurile de acum pentru totdeauna. Gata cu camerele goale, gata cu turiștii ce vin să-si facă selfiuri prin orașele noastre, gata cu falimenturile micilor moteluri, de acum încolo vom lucra la capacitate maximă…

MHH: Cum veţi rezolva doamna Hoştela von Park problema parcărilor… ştiţi doar că şoferii vor veni la hotel cu maşini de 20 metri lungime, iar parcările sunt destul de mici în unele locuri? Şi ştiţi dvs, vor sta acolo parcaţi peste 2 zile, dacă nu chiar 3 zile!

HvP: În primul rând, domnişoară, domnişoară Hoştela Von Park!

MHH: Domn’şoară!

HvP: Nu vă faceţi griji pentru parcări, asta e una dintre cele mai mici probleme ale noastre, problema parcării tirurilor… Pentru cei 50 de euro sau mai puţin pe noaptea de cazare, vom închide toate străzile adiacente şi şoferii pot parca pe unde îi taie capul, in dreptul garajelor, pe iarbă sau pe trotuare… Nimeni şi nimic nu va mai circula în afară de tiruri prin orăşelele noastre până nu îşi termină toţi pauza, chiar dacă înseamnă că vom bloca oraşele definitiv, ştiut fiind că unii termină pauza, alţii o încep, deci e ceva perpetuu..

MHH: Buuun… Acum câte ceva despre camerele din hotel… Aţi adus ceva dotări suplimentare în camere?

HvP: Vă pot spune că ştim că truckerii nu se aseamănă cu ceilalţi turişti ce vin la noi, își fac un mic duş, dorm şi apoi merg în treaba lor. Tiristul vine la hotel special să-şi dea jos jegul şi rapănul adunat pe el în două săptămâni. Avem pentru asta perii de polishat cabinele de duş după fiecare cazare şi dezinfectante speciale pentru a elimina sporii şi ciupercile de pe picioarele şi pielea voastră.

De asemenea avem aspiratoare de mare putere să curăţăm carpetele de unghiile tăiate de la mâinile şi picioarele şoferilor. Instalatori pricepuţi ne stau la dispoziţie să desfacem sifoane de cazi de baie şi să spargem duşumele ca să desfundăm scurgerile înfundate de flocii epilaţi de pe coaie şi de părul de pe cap tuns cu maşina…

MHH: Impresionant! Incredibil! Şi despre problema spălării rufelor în cameră ce părere aveţi?

HvP: Ştim, ştim şi asta. Cu drag îi aşteptăm să îşi spele în căzile noastre nădragii, chiloţii, ciorapii sau gecile reflectorizante pline de motorină. Îşi pot freca chiar pe duşumeaua băii covoraşele din cabina tirului şi apoi să arunce cu apă pe ele să le clătească… În cameră din loc în loc am bătut cuie şi sârmele sunt deja pregătite pentru a vă usca rufele suplimentare care nu încap pe calorifere…

MHH: Se pare că nu vă e deloc frică de condens şi igrasie … Şi despre suveniruri ce părere aveţi? Ştiţi noi tiriştii mai punem mâna, că ne scris în Adn să şutim câte ceva.

HvP: Ştiu, ştiu şi asta… Pe lângă obişnuitele seturi de toaletă cum ar fi săpunuri mici, săpun lichid stors din dozator până la ultima picătură, şampoane, pahare de plastic, pliculeţe de zahăr, ness şi alte nimicuri costisitoare, vă rugăm insistent să ne luaţi şi prosoapele. Aşa ude şi jegoase preferăm să ne fie furate… ştiţi dvs, nu am vrea să fim noi nevoiţi să le ardem apoi în curte…

MHH: Wow! Sunt din ce în ce mai uimit! Dar cum de ştiţi atâtea despre noi, tiriştii? …

HvP: De la sora mea, Stena Linescu ce deţine o companie de ferryboat-uri, am aflat atâtea lucruri… Dacă tot ceea ce v-am spus mai sus se întâmplă în doar 4 ore într-o cabină de vapor în timpul unei traversări, îmi dau seama ce o să se întâmple în hotelurile noastre într-un timp de 10 ori mai mare…

MHH: Înţeleg acum… Dar de băut avem voie? Că ştiţi cum e, dacă stai în pauza de 45 de ore şi nu ai tras o beţie zdravănă, urmată de o mahmureală cruntă şi două reprize de vomitat, nu se cheamă că ai făcut pauză!

HvP: Evident că puteţi bea… cât bea calul apă… ne bucurăm chiar. În urma voastră vom aduna multe doze goale de bere, plastice de la sucuri şi sticle de vodkă. Noi le vom vinde şi vă asigur că vom scoate un profit frumuşel de pe urmă beţiilor voastre…

MHH: Se pare că încă nu ştiţi cum vomită un rusnak sau polack după ce bea un litru jumate de vodka, dar în fine… e afacerea d-voastră…

Acum o întrebare mai delicată, dacă nu vă supăraţi domn’şoară Hoştela von Park, se poate?

HvP: Vă rog.

MHH: Nici nu ştiu cum să vă explic ca să nu pară că vorbesc vulgar… Ştiţi noi tiriștii, după ce facem o baie, mai bem şi ceva tărie stinsă cu bere, ne cam apucă dorul de neveste, de gagici şi am vrea să… ştiţi d-voastră. Mai punem un film, mai deschidem un RedTube… apoi una, alta…

HvP: Aaaa, vă referiţi la obiceiul acela respingător, ce cauzează orbirea şi tâmpirea neuronilor, aşa e? Ei bine doream să fie o surpriză, dar chiar aveam de gând să vă dau o mână de ajutor în problema asta!

MHH: ??? Chiar aşa? Ne daţi dvs o mână de ajutor?… Personal?

HvP: Vai de mine, dar ce fel de persoană mă credeţi? Nu pun eu mâna pe scârnăviile voastre!!!

Doream să vă spun că fiecare cameră va fi dotată cu şosete…

MHH:??? Şosete doamnă?

HvP: Domnişoară… v-am mai spus! E vorba de şosete, aşa cum am văzut eu în filmele cu adolescenţi din America… Avem soseşte flauşate, avem flanelate, avem cu bavuri, mai lungi, mai scurte, avem de toate… Ba chiar acum pentru Paşte v-am pregătit şi şosete cu urechiuşe lungi… aşa… în formă de iepuraş.

MHH: Vai de mine domn’şoară, dar ce părere aveţi despre noi, că suntem niște animale? Să f….m iepuraşi?

HvP: V-am mai spus domnule Hai Hui, nu sunt iepuraşi, sunt doar nişte şosete drăguţ colorate şi cu urechiuşe lungi, ca să intraţi şi voi în spiritul Paştelui… Uitaţi, primiţi din partea mea o şosetă roz cu urechiuşe bleu… Ia mângaiați-o puțin să vedeți cât e de fluffy… Eii cum e, vă place cum se simte?

MHH: Hmm, nu ştiu ce să spun, eu ma gândeam doar la ceva creme si şervetele… dar în fine, acum m-aţi convins şi pe mine… Arată foarte bine şoseta… e și moale, o s-o încerc neapărat!

În încheiere doresc să vă mulţumesc foarte mult doamnă, mă scuzaţi domn’şoară, Hoştela von Park pentru interviul acordat.

HvP: Vă rog… de acum îmi puteţi spune simplu, Hoştela, doar ne cunoaştem deja, hihihi!

MHH: Hoştela.

HVP: Ohh, ahh… dar ce frumos sună numele meu când îl spui tu, Hai Huiule…

MHH: ??? Care nume, Hoştela?

HvP: Ahhh, ohhh, mai zi-l încă o dată şi gata… termin. Termin… interviul… Strigă-mă, strigă-mă tareee!!

MHH-Hoşșștellllaaaaaaaaaaaaaa!!!

HvP:… mmmm…

MHH: Sunteţi bine, domn’şoară?

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.